Nálad a táska, nálad a döntés

Nők kővel teli kosarakkal

Mindannyiunknak van egy táskája, amit cipelünk egy életen keresztül. Ezt a táskát a gondjaink, örömeink, fájdalmaink súlya nyomja. Tőled függ, csak is tőled, hogy mit pakolsz bele. Töltsd meg örömmel, boldogsággal, szépséggel. Nem mindegy mit viszünk magunkkal egy életen át. Cipelheted a fájdalmadat, mint súlyos köveket, de mond hányszor kell megállnod csak azért, mert nehéz és nem bírod?

Ha a boldogság, öröm táskáját viszed a súlya nem teher lesz, hanem egy lendület az előre vezető úton. Dobáld ki a fájdalom nehezékeit és hagyd, hogy lendületet nyerj a pillanatok öröméből. Nem gondolod, hogy az élet is csak egy pillanat? Olyan gyorsan elszáll. Ne hagyd, hogy a terhek lelassítsanak. Nálad a táska, nálad a döntés. Kidobod azt, amire nincs szükséged, vagy elviseled, hogy lelassít. Száguldj, élj és a legfontosabb csak az ad erőt, ami örömet is ad. Te döntesz. Ez a te utad.

ismeretlen

.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .